انتخابات 9
از چهار کاندیدای موجود کدامیک کمتر از همه به آرا و عقاید رهبر نزدیک است؟
به عبارت دیگر، به نظر شما رهبر از انتخاب کدامیک کمتر از همه خشنود خواهد شد؟
ارسال شده توسط گوشزد در ۱:۳۶ بعدازظهر 18 نظرات
برچسبها: انتخابات
ارسال شده توسط گوشزد در ۴:۳۰ بعدازظهر 13 نظرات
برچسبها: انتخابات
ارسال شده توسط گوشزد در ۱:۰۰ بعدازظهر 40 نظرات
برچسبها: انتخابات
ارسال شده توسط گوشزد در ۱۱:۳۳ قبلازظهر 43 نظرات
برچسبها: انتخابات
ارسال شده توسط گوشزد در ۹:۵۰ بعدازظهر 13 نظرات
برچسبها: انتخابات
در دوران دانشجویی در دهه شصت روزی با چند نفر از دوستان به یکی از پاساژهای اصفهان که آنروزها محل گشت جوانان بود (مجتمع پارک اصفهان) رفته بودم.
روبروی در اصلی پاساژ اتوبوسی ایستاده بود و چند مرد ریشو از کمیته ها (که آن موقع وظایف نهی از منکر را به جای نیروی انتظامی انجام می داد) از زنان کم حجاب می خواستند که سوار اتوبوس شوند.
صحنه بسیار ناراحت کننده اش این بود که اگر زنی از سوار شدن خودداری می کرد چهار مرد ریشوی دیگر با یک پتو به او حمله می کردند (چون نمی توانستند از نظر شرعی به آنها دست بزنند) و او را در پتو می انداختند و به اتوبوس می بردند...
به نظر می آید که میرحسین و همسرش استانداردهای متفاوتی نسبت به مخاطبانشان دارند.
خانم پروفسور رهنورد سالها ریاست دانشگاه الزهرا را به عهده داشته اند که تا سالها نه تنها ورود هر مردی به هر عنوان به آن ممنوع بود بلکه هیچ زنی بدون حجاب برتر (چادر و چاقچور) نمی توانست به آن قدم بگذارد.
آقای موسوی هم نهایت تعریف مورد قبولش از "حقوق شهروندی" بازگشت به "بیانیه هشت ماده ای آیت الله خمینی" بود.
ناگفته پیداست که تا چنین یخ های منجمدی باز شود آتش های فراوان باید برپا گردد!
مرتبط:
لطفا مخصوصا کامنت ها را بخوانید.
از دید من مهمترین عوارض جنگ نه کشتههای فراوانش بود که صدها هزار نفری که در این سالها در حوادث رانندگی یا زلزله از بین رفتهاند، دیگری یادی از آنان نیست، و نه خسارات ملیاردی آن.
بزرگترین عارضه این جنگ، که اثر آن تا به حال پا بر جاست، قبضه کامل قدرت با استفاده از فضای جنگی و در عین حال خفه کردن کامل دموکراسی و مهمتر از همه جایگزین کردن اولویتهای ارزشی حکومت با اولویتهای ارزشی جامعه بود.
حکومت توانست برای دورهای مرگ را از زندگی ارزشمندتر جلوه دهد و این باور را به بسیجیانی که به جبهه میرفتند قبولاند.همچنین آنطور که در اکثریت کامنتها دیده میشود غم، نوحه و روضه ارزش شدند و شادی و خنده ضد ارزش، بوسهای شایسته شلاق شد و رابطه جنسی سزاوار سنگسار!...و این باور را تا سالها در میان مردم رواج داد.ملا محمد باقر مجلسی بر کانت و هگل برتری یافت و علم حدیث بر بیوتکنولوِی مقدم شد! این اولویت بخشی ارزشهای حکومت بر ارزشهای جامعه هنوز در جامعه و بخصوص اقشار پایین رواج دارد و حکومت از آن نهایت استفاده را میکند.
ارسال شده توسط گوشزد در ۱۱:۱۸ بعدازظهر 12 نظرات
برچسبها: انتخابات
ارسال شده توسط گوشزد در ۲:۲۱ قبلازظهر 15 نظرات
برچسبها: انتخابات